Autot sivulle|Etusivulle

"Mehtäauto" SUZUKI SJ 410

Suikkeli

Kaikkea sitä tulee hankittua. :-) Piti löytää halpa ja pienikokoinen "auto" mökille. Mönkiään eivät rahat riittäneet ja muutenkin katto ajoneuvossa on mukava, valinta osui Suzuki SJ 410:iin.

Pitihän sitä, heti mökille päästyä, lähteä kokeilemaan miltä ajelu omassa metsässä tuntuu.

koeajolla

Moottori:

Alusta / varustelu:


Koettua:

Bensatankissa oli vesi/ruostemönjää joka tukki polttoainesuodattimen. Ratkaisin ongelman hankkimalla veneen 30 l bensatankin. Alkuperäisen tankin voisi tyhjentää ja puhdistaa jos innostus riittää.

Pohjapanssarin asennus ja tietysti metsään kokeilemaan miten etenee, nyt voi mennä pahempiin paikkoihin, kun ei tarvitse pelätä että jakovaihteisto hajoaa kiviin. Yllättävän hyvin etenee, vaikka takalukkoperä on vielä asetamatta. Hiekkakasaan nostellessa takana oli yllättäen kivi, vetokoukku kiveen. Pienen sompailun tuloksena sain koukun kiven ohi mutta sama kivi rikkoi bensatankin. Pitää varmaankin ottaa vanha bensatankki pois niin ei tarvitse enää varoa.

Vanha ja rikkinäinen bensatankki tuli poistettua ja lukkoperä asennettua. Lukkoperä paransi tuntuvasti etenemistä kivikkoisessa ja muutenkin epätasaisessa maastossa. Vas. takarenkaan venttiilin katkettua, kivikosketuksesta, jäi ajopäivä kesken. Tästä innostuneena nikkaroin työvaloja katolle.

Taas viikonloppu Suzukin kimpussa... Tuli asennettua SOA ja vaihdettua paremmat etujouset. Ja tietysti tuli tehtyä monta koeajolenkkiä.

(26.8.07) Ohjaustehostin asennettu... Mukavaa, ei potki käsille ja jaksaa käännellä paikallaan yhdellä kädellä.

Keväällä 2011 Suzuki pääsi "keväthuoltoon", huollossa tuli tehtyä kaikkea pientä:

Tulossa:


Autot sivulle|Etusivulle